Hoe ben ik HIER nou terechtgekomen?

Waarom begin je niet een blog, vroegen vrienden me regelmatig.
Omdat deze andigibeet geen benul heeft, waar of hoe-d-ie dat doen moet, luidde gedurig mijn antwoord.
Rol ik warempel vorig jaar toch zomaar onbedoeld in een blog op wwww.volvo850forum.nl…

Dat begon met een technische vraag over mijn zojuist aangeschafte autootje. Maar omdat de moderators van die site mijn huis-tuin-en-keuken-geneuzel (wegens mijn volstrekt ontoereikende vocabulaire op het technische vlak) onmogelijk serieus konden blijven nemen, werd ik dra verbannen naar de webdagboekpagina en… voilá, Tiago had een blog! Hoe een herkauwer een langoor vangt!
Daar mocht ik voor de vuist weg neuzelen zoveel ik maar wou, werd me verzekerd.
Nou, dát hebben ze geweten!
Het merkwaardige was dat ik nog lezers trok ook, vooral als ik effe niks te melden had! Haha! Merkwaardig, maar… wel leuk!

Wat ik hier nu doe?
Kijken of ook niet-Volvorijders zo merkwaardig zijn, vermoed ik…

Als ik de kraakheldere adviezen van Pim Janszen op www.blogbeginnen.com niet verhaspeld heb, dan kan het maar zo zijn dat over enkele seconden de eerste bijdrage op mijn eigen (mag ik dat zo zeggen?) site verschijnt. Maar als u me vraagt of ik er vertrouwen in heb, dat dit wondertje zich aanstonds daadwerkelijk gaat voltrekken….
Nou, nee!